arta
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 2111
مدیر کل سایت
|
 |
« : 02 اسفند 1387,ساعت 22:30:43 » |
|
قیمت یه روز بارونی چنده؟ قیمت یه روز بارونی چنده؟ یه بعد از ظهر دلنشین آفتابی رو چند می خری؟ حاضری برای بو کردن یه بنفشه ی وحشی توی یه صبح بهاری یه تراول بدی؟ پوستر تمام رخ ماه قیمتش چنده؟ چرا وقتی رعد و برق می یاداز زیر درخت فرار می کنی؟ می ترسی برقش بگیردت؟ اصلا می دونی بارون چرا زمین رو با قطراتش خیس خیس می کنه؟ چرا وقتی نم نم بارون می زنه چترتو با خودت می بری؟مگه همین تو نیستی که عاشق قدم زدن زیر بارونی؟هیچ وقت شده بگی دستت درد نکنه؟ شده از خودت بپرسی چرا تموم وجودشو روی سرما گریه می کنه؟اون قدر که دیگه برای خودش چیزی نمی مونه و نابود میشه؟هیچ وقت از ابرا تشکر کردی؟ هیچ وقت شده از خورشید بپرسی که چرا ذره ذره ی وجودشو انرژی می کنه و به موجودات می بخشه؟…به نظر تو ماهانه می گیره یا قراردادی کار میکنه؟ چرا نیلوفر صبح باز میشه و ظهر بسته؟بابت این کارش حقوق می گیره؟ چرا فیش پول بارون ماهانه نمی یاد؟چرا آبونمان اکسیژن هوا رو پرداخت نمی کنیم؟ می دونستی قشنگترین سمفونی طبیعت رو می تونی یه شب مهتابی کنار یه رودخونه گوش کنی؟قیمت بلیتشم دل تومنه! همین تویی که خودتو به آب و آتیش می زنی تا یه تابلوی آفتابگردون خدا تومنی بخری…آره همین تو!!! می دونستی زیباترین تابلوی آفتابگردون تو طبیعت چه جلوه ای داره؟ تو که قیمت همه چیزو با پول می سنجی تا حالا شده از خدا بپرسی قیمت یه چشم سالم چنده؟یه دست سالم چنده؟چقدر باید بابت اشرف مخلوقات بودنم پرداخت کنم؟خیلی خنده داره نه؟ اون وقت تو موجود خاکی اگه یه روز یکی ازهمین داراییها رو ازت بگیرن زمین و زمان رو به باد ناسزا می گیری…چی خیال کردی؟پشت قبالت که ننوشتن… نه عزیز خیال کردی…اینا همه لطفه،همه نعمته…. اینو بدون که اگه یه روز فهمیدی قیمت یه لیتر بارونو یه ساعت روشنایی خورشید چنده؟اگه فهمیدی چقدر باید بابت مکالمه ی روزانمون با خدا پول بدیم؟یا چند تومن بدیم تا یه کاست از صدای بلبل ظبط کنیم و بعد از اون تحت پیگرد قانونی قرار نگیریم اون وقته که می فهمی چرا داریم توی این دنیا وول می خوریم
--------------------------------------------------------------------------------
مه گرفته است خیال های باورم را. به هر کس می نگرم در خیالی آرام غوطه ور است
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خردمند شدن را به فردا موكول نكنيد؛ شايد خورشيد فردا هرگز برنيايد.
|
|
|
|
آناستازیا
مهمان
|
 |
« پاسخ #1 : 02 اسفند 1387,ساعت 23:14:18 » |
|
من عاااااااااااااااااااااااااااشق آفتابم ، وقتی نیست انقدر دلم براش تنگ میشه که خدا میدونه . راست میگی خیلی نعمت داریم که قدرشون رو نمی دونیم ، مرسی که یادمون انداختی ، همیشه باید یادآوری بشه چون ما آدمیم و چون من یکی که گاهی کم حافظه میشم ، بازم مرسی. در همین پست رسما از خدا بابت همه ی نعمت هاش تشکر میکنم ، مرسی خداجونم بابت همه ی نعمت ها و لطف هات .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
z.sh
کاربر جدید
تعداد ارسال: 1
|
 |
« پاسخ #2 : 20 ارديبهشت 1388,ساعت 21:04:13 » |
|
سلام.من عاشق بارونم.روزو شبش مهم نیس.هر وقت دلش خواست بیاد اما بیاد. دیدن بارون غمناکه انگار واس ما آدما گریه می کنه،نمی دونم چرا هر وقت بارمن می یاد احساس می کنم خدا داره گریه می کنه.دلم می گیره...! باز دوباره چه گناهی کردم....؟ اینه نظر من درباره بارون مرسی از مطلبتون
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
arta
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت
|
 |
« پاسخ #3 : 23 ارديبهشت 1388,ساعت 01:33:18 » |
|
mamnonam az nazarate dostan
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
baran
مدیر انجمن ها
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 2226
|
 |
« پاسخ #4 : 27 ارديبهشت 1388,ساعت 16:28:05 » |
|
باران می بارد امشب، دلم غم دارد امشب آرام جان خسته، ره می سپارد امشب در نگاهت مانده چشمم شاید از فکر سفر بر گردی امشب از تو دارم یادگاری سردی این بوسه را پیوسته بر لب قطره قطره اشک چشمم می چکد با نم نم باران به دامن بسته ای بار سفر را با توای عاشق ترین بد کرده ام من رنگ چشمت رنگ دریاست سینهء من دشت غمهاست یادم آید زیر باران، با تو بودم، با تو تنها زیر باران با تو بودم، زیر باران با تو تنها باران می بارد امشب، دلم غم دارد امشب آرام جان خسته، ره می سپارد امشب این کلام آخرینت برده میل زندگی را از سر من گفته ای شاید بیایی از سفر اما نمی شه باور من رفتنت را کرده باور التماسم را ببین در این نگاهم زیر باران گریه کردم بلکه باران بشوید از جانم گناهم کی رود از خاطر من آخرین بوسه شبی در زیر باران
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
صفت گذشته در انسان صادق نیست چون انسان جاریست
|
|
|
arta
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت
|
 |
« پاسخ #5 : 05 خرداد 1388,ساعت 23:49:43 » |
|
باران مثل اینکه علاقه زیادی به باران داری اینطور نیست؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
gilda
کاربر فعال

تعداد ارسال: 105
|
 |
« پاسخ #6 : 10 خرداد 1388,ساعت 15:13:31 » |
|
من باران رو خیلی دوست دارم .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به او بگویید دوستش دارم.
|
|
|
baran
مدیر انجمن ها
یه دنگ از سایت به نامشه

|
 |
« پاسخ #7 : 10 خرداد 1388,ساعت 15:42:06 » |
|
باران مثل اینکه علاقه زیادی به باران داری اینطور نیست؟
آره خیلی بارونو دوست دارم، عاشق بارونم و همیشه بدون چتر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 3964
مدیر کل سایت
|
 |
« پاسخ #8 : 10 خرداد 1388,ساعت 22:49:16 » |
|
خيلي جالبه به خصوص زير نم نم بارون
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خدا به انسان دو چشم ولی یک زبان عطا کرده است, تا دو برابر آنچه را که میگوید به چشم ببیند. خوشبختی پروانه است. اگر او را دنبال کنید از شما می گریزد ولی اگر آرام بنشینید، روی سر شما خواهد نشست
|
|
|
AKON
کاربر جدید
تعداد ارسال: 16
|
 |
« پاسخ #9 : 09 مرداد 1388,ساعت 23:18:32 » |
|
very butifull
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
I WANNA LOVE YOU
|
|
|
baran
مدیر انجمن ها
یه دنگ از سایت به نامشه

|
 |
« پاسخ #10 : 16 مهر 1388,ساعت 14:33:02 » |
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
arta
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت
|
 |
« پاسخ #11 : 18 مهر 1388,ساعت 15:48:18 » |
|
وافعا نمیشه هیچ قیمتی واسش گذاشت چون خیلی قشنگه.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 3964
مدیر کل سایت
|
 |
« پاسخ #12 : 08 آبان 1388,ساعت 16:44:07 » |
|
لذت زير بارونو كشيدم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خدا به انسان دو چشم ولی یک زبان عطا کرده است, تا دو برابر آنچه را که میگوید به چشم ببیند. خوشبختی پروانه است. اگر او را دنبال کنید از شما می گریزد ولی اگر آرام بنشینید، روی سر شما خواهد نشست
|
|
|
baran
مدیر انجمن ها
یه دنگ از سایت به نامشه

|
 |
« پاسخ #13 : 20 آبان 1388,ساعت 21:37:45 » |
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
monireh
|
 |
« پاسخ #14 : 07 مرداد 1389,ساعت 18:53:14 » |
|
عاشق نم نم بارونم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
انسان ها وقتی همدیگر را دوست دارند ....زیبا تر از همیشه اند.
|
|
|
|