خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
صفحه: [1]
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: فکرم از دغدغه های دروغ شنیدن  (دفعات بازدید: 197 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 3964

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« : 08 دي 1388,ساعت 12:50:16 »

این روزها که فکرم از دغدغه های دروغ شنیدن و اذیتهای دیگران و نامردی خیلی از دوست نماها دور شده و زندگی روال آروم اما رو به جلوی خودش رو داره مثل بارون بهاری شاد و سرزنده دارم به برنامه های آینده فکر می کنم نه به گذشته هایی که در کنار همه خوبیهاش به دلیل سادگی اعتماد من به خیلی ها از دست رفت.

دارم فکر می کنم داشتن به هر قیمتی ارزش داره یا نه و این قیمت رو کی تعیین میکنه من/تو و یا.....

داشتندوستي که حق ما نیست و یا لیاقتش رو ندارم فقط دوست داریم که داشته باشیمش چون دیگران معتقدن داشتنش خوشبختی!!!!!!!

داشتن کاری که در حد توان ما نیست ولی به هرقیمت حتی فروختن ارزش دوستی هامون و فروش رفیق روزهای سختمون و یا حتی فروش شرف و انسانیتمون می خوایمش غافل از اینکه بالارفتن از پله های ترقی پرصدا است اما زمین خوردن از اون پرصداتره و چقدر بده وقتی می خوریم زمین  به جای همدری دلم خنک شد رو بشنویم!!!!!!!

داشتن اعتباری که حق مانیست چقدر ارزش داره آیا به اندازه زیر پا لگد کردن حرمت /آبرو و عمر یه نفر با ارزشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داشتن همه آنچه دیگران ندارند  و ما آرزوی داشتنش رو به هرقیمتی داریم چقدر قیمت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و.......................

و.........................

و...........................

الان که به تمام روزها /ماهها و سالهای عمرم نگاه می کنم معتقدم داشتن هیچکدوم از این ها با قیمتهایی که گفتم ارزش نداره.

اما برام ارزشمنده وقتی تلاشهای دوست نمایی رو می بینم که برای حفظ موقعیتش بعد سالها بر می گرده تا به قول خودش حلالیت بخواد و اما به نظر من خبری هرچند کوچک برای پست جدیدش به دست بیاره.

برام ارزش داره تلفنهای این روزها رو که خیلی ها یادشون اومده منم هستم برای همدردی/برای راهنمایی/برای کمک....

برام ارزش داره وقتی تو لحظه های افطار برام از یه دوست اس ام اس میاد که تو حرم دعاگوتونم .

برام ارزش داره وقتی به یه نفر گفتم یا علی تا ته تهش وایستادم حتی به قیمت شنیدن تهمتها و حرفها ِاما اونقدر مرد نبود که با یا علی کار تموم بشه/اما من شرمنده خودم نیستم.

برام همه دوستام ارزشمندن/ و دعا میکنم همه اونهایی که انسانیت/شرافت/دین و مردیشون رو برای همه داشته های دنیایی به حراج گزاشتن روزی به دنبال حلالیت/معذرت و.....نباشن/چراکه  بخشش این دنیایی وقتی به پل صراط واگذار شدیم جایی نداره......

خارج شده است

خدا به انسان دو چشم ولی یک زبان عطا کرده است, تا دو برابر آنچه را که میگوید به چشم ببیند.
خوشبختی پروانه است. اگر او را دنبال کنید از شما می گریزد ولی اگر آرام بنشینید، روی سر شما خواهد نشست
baran
مدیر انجمن ها
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 2226

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 08 دي 1388,ساعت 12:57:02 »

عالى بود
خارج شده است

صفت گذشته در انسان صادق نیست
                                      چون انسان جاریست
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 13 دي 1388,ساعت 12:53:09 »

قابلی نداشت لبخند
خارج شده است

خدا به انسان دو چشم ولی یک زبان عطا کرده است, تا دو برابر آنچه را که میگوید به چشم ببیند.
خوشبختی پروانه است. اگر او را دنبال کنید از شما می گریزد ولی اگر آرام بنشینید، روی سر شما خواهد نشست
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 19 بهمن 1388,ساعت 00:25:33 »

دروغ از کسی امروز شنیدم که  فکرشم نمیکردم این چند ساله به جمله ای که زداعتماد کردم آبروی دوستی رو برد بایک.دروغ
خارج شده است

arta
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 2111

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 19 بهمن 1388,ساعت 15:54:33 »

man mishnasamesh? متعجب
خارج شده است

خردمند شدن را به فردا موكول نكنيد؛ شايد خورشيد فردا هرگز برنيايد.
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 19 بهمن 1388,ساعت 16:18:29 »

آره آرتا
خارج شده است

monireh
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 720

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 22 بهمن 1388,ساعت 20:02:19 »

عالی بود.
خارج شده است

انسان ها وقتی همدیگر را دوست دارند ....زیبا تر از همیشه اند.
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #7 : 23 بهمن 1388,ساعت 01:47:13 »

منیر خانم چیش عالی بود؟
خارج شده است

hamed
کاربر جدید
*

تعداد ارسال: 36

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 23 بهمن 1388,ساعت 13:04:46 »

رضا جون..............................................
خارج شده است

نگاه به کار مفیدم کسی نمی کند اما ؟هزاران دیده در انتظار یک اشتباه من است.
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #9 : 23 بهمن 1388,ساعت 14:05:42 »

جانم؟
خارج شده است

صفحه: [1]
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :