خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
باشگاه تکنولوژی فکر و مشاوره آنلاین سکوت تنهایی من « عمومی « شعر وادب « اگر كسي بدي ميكند ، در آن لحظه بيمار است .
صفحه: [1]
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: اگر كسي بدي ميكند ، در آن لحظه بيمار است .  (دفعات بازدید: 37 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
نستـرن
مدیر انجمن ها
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 3453

کارشناس شیمی

ديدن مشخصات
« : 27 خرداد 1389,ساعت 13:28:03 »

از دست هيچ‌کس دلخور مشو و کينه به دل مگير و آرامش خود را هرگز از دست نده و بدان که هروقت کسي بدي مي‌کند، در آن لحظه بيمار است.

روزي سقراط، حکيم معروف يوناني مردي را ديد که خيلي ناراحت و متاثر است. علت ناراحتيش را پرسيد، پاسخ داد: در راه که مي‌آمدم يکي از آشنايان را ديدم. سلام کردم جواب نداد و با بي‌اعتنايي و خودخواهي گذشت و رفت و من از اين طرز رفتار او خيلي رنجيدم.

سقراط گفت: چرا رنجيدي؟

مرد با تعجب گفت: خوب معلوم است، چنين رفتاري ناراحت‌کننده است.

سقراط پرسيد: اگر در راه کسي را مي‌ديدي که به زمين افتاده و از درد و بيماري به خود مي‌پيچد، آيا از دست او دلخور و رنجيده مي‌شدي؟

مرد گفت: مسلم است که هرگز دلخور نمي‌شدم. آدم که از بيمار بودن کسي دلخور نمي‌شود.

سقراط پرسيد: به جاي دلخوري چه احساسي مي‌يافتي و چه مي‌کردي؟

مرد جواب داد: احساس دلسوزي و شفقت و سعي مي‌کردم طبيب يا دارويي به او برسانم.

سقراط گفت: همه‌ي اين کارها را به خاطر آن مي‌کردي که او را بيمار مي‌دانستي، آيا انسان تنها جسمش بيمار مي‌شود؟ و آيا کسي که رفتارش نادرست است، روانش بيمار نيست؟ اگر کسي فکر و روانش سالم باشد، هرگز رفتار بدي ازاو ديده نمي‌شود؟

بيماري فکر و روان نامش "غفلت" است. بايد به جاي دلخوري و رنجش، نسبت به کسي که بدي مي‌کند و غافل است، دل سوزاند و کمک کرد و به او طبيب روح و داروي جان رساند. پس از دست هيچ‌کس دلخور مشو و کينه به دل مگير و آرامش خود را هرگز از دست مده و بدان که هر وقت کسي بدي مي‌کند، در آن لحظه بيمار است.
خارج شده است

هیچ چیز ِ عالم مهم‌ تر از دانستن این نیست : که تو فلان نقطه‌ ای که نمی‌دانیم ، فلان برهّ ‌ای که نمی‌شناسیم گل سرخی را چریده یا نچریده؟!
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 3934

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 27 خرداد 1389,ساعت 14:12:42 »

با این مطلب واقعن موافقم.از مریضم بدتره
خارج شده است

خدا به انسان دو چشم ولی یک زبان عطا کرده است, تا دو برابر آنچه را که میگوید به چشم ببیند.
خوشبختی پروانه است. اگر او را دنبال کنید از شما می گریزد ولی اگر آرام بنشینید، روی سر شما خواهد نشست
HANI
مشاور
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 1041

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 27 خرداد 1389,ساعت 17:04:57 »

مرسی‌. واقعا بعضیا مریضن!
خارج شده است
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 30 خرداد 1389,ساعت 01:20:40 »

.
خارج شده است

خدا به انسان دو چشم ولی یک زبان عطا کرده است, تا دو برابر آنچه را که میگوید به چشم ببیند.
خوشبختی پروانه است. اگر او را دنبال کنید از شما می گریزد ولی اگر آرام بنشینید، روی سر شما خواهد نشست
رضا
مدیر کل سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

مدیر کل سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 18 تير 1389,ساعت 22:45:42 »

موافقم.
خارج شده است

monireh
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 715

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 05 شهريور 1389,ساعت 12:38:17 »

مرسی
خارج شده است

انسان ها وقتی همدیگر را دوست دارند ....زیبا تر از همیشه اند.
صفحه: [1]
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :