بابک جان والا چون بنده اینترنت خونگی ندارم با ایرانسل میام . واسه همین هم محدودیت داره ، و مثل کامپیوتر نیست . در مورد طرحم باید بگم که زیاد روش کار نکردم ولی چون از بچگی پرونده جنگنده ها و پهپادها و هواپیماها را مطالعه کردم متوجه شدم که چیزی با اون خصوصیات ساخته نشده واسه همینم به بابام دادم تا بره به فرمانده پایگاه بوشهر که دوستش بود بده ، دوستش موقعی که دید براش چیز جالبی شد و بهم گفت ببمرش با اولین پرواز تهران ، گفتم باشه که خبرشو بهم داد که تأییدش کردند ، از یک طرفی چون محصلم{در حال حاضر پیش دانشگاهیم} نتونستم دنبالش برم واسه همین به دوست بابام دادم وگرنه از کار و زندگی می افتادم .از طرفی هم واسم اهمیتی نداشت که روش کار کنم ، اون موقع اهمیت داره که عملیاتی بشه! و وارد خدمت بشه . به نظرم خودت روش کار کنی بهتره . به هر حال موفق باشی دوست من.
امیدوارم که این کار رو ادامه بدی و موفق بشی

راستش من وقتي شنيدم شهرمون سرويس اينترنت وايرلس ميده يه همچين فكري به سرم زد ولي فك كردم اونا خيلي از لحاظ امنيتي بالا هستن و اصلا كار ماها نيست ولي
درسته. یا خیلی ضعیف هستن یا خیلی قوی (از لحاظ امنیتی). اینو تجربه کار کردن با وایرلس های تو ایران پیدا کردم !!!
فقط يه اموزش جامع و كامل ميخوام كه بعدا بات تو فيس بوك صحبت ميكنم!!!
متاسفم. نمی تونم کمکت کنم. چون این کار دیگه غیر قانونیه. قانونش وضع شد.مگه اخبار رو دنبال نمی کنی؟
ولي فقط در حد تست به مولا اصلا قصد استفاد از اين نوع اينترنت رو ندارم
اگه فقط در حد تست هست،.................... ام.................. خیلی خوب باشه، هر وقت اومدم دانشگاه خبرم کن تا اکسس پویتنی که جلوی دانشگاه هست (بیمه پارسیان، اون ور خیابون) رو جلوی چشات هک کنم. اون فقط شبکه داخلی هست. اینترنت نداره که بخواهیم به قول معروف مفت خوری کنیم. ولی شیوه هر دو تا یکی هست.