خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
صفحه: 1 [2] 3
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: قابل توجه کلیه کاربران  (دفعات بازدید: 837 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
rooly
مهمان
« پاسخ #15 : 16 دي 1387,ساعت 01:54:08 »

ولي فقط در حد تست به مولا اصلا قصد استفاد از اين نوع اينترنت رو ندارم چون اوصولا ادم نيرنگ بازي نيستم!!! Cheesy چشمک
خارج شده است
بابک مهربانی
مدیر کل سایت
کاربر نیمه فعال

تعداد ارسال: 65

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #16 : 16 دي 1387,ساعت 07:40:41 »

نقل قول
بابک جان والا چون بنده اینترنت خونگی ندارم با ایرانسل میام . واسه همین هم محدودیت داره ، و مثل کامپیوتر نیست . در مورد طرحم باید بگم که زیاد روش کار نکردم ولی چون از بچگی پرونده جنگنده ها و پهپادها و هواپیماها را مطالعه کردم متوجه شدم که چیزی با اون خصوصیات ساخته نشده واسه همینم به بابام دادم تا بره به فرمانده پایگاه بوشهر که دوستش بود بده ، دوستش موقعی که دید براش چیز جالبی شد و بهم گفت ببمرش با اولین پرواز تهران ، گفتم باشه که خبرشو بهم داد که تأییدش کردند ، از یک طرفی چون محصلم{در حال حاضر پیش دانشگاهیم} نتونستم دنبالش برم واسه همین به دوست بابام دادم وگرنه از کار و زندگی می افتادم .از طرفی هم واسم اهمیتی نداشت که روش کار کنم ، اون موقع اهمیت داره که عملیاتی بشه! و وارد خدمت بشه . به نظرم خودت روش کار کنی بهتره . به هر حال موفق باشی دوست من.
امیدوارم که این کار رو ادامه بدی و موفق بشی  چشمک  پوزخند

نقل قول
راستش  من وقتي شنيدم شهرمون سرويس اينترنت وايرلس ميده  يه همچين فكري به سرم زد ولي فك كردم اونا خيلي از لحاظ امنيتي بالا هستن و اصلا كار ماها نيست ولي
درسته. یا خیلی ضعیف هستن یا خیلی قوی (از لحاظ امنیتی). اینو تجربه کار کردن با وایرلس های تو ایران پیدا کردم !!!

نقل قول
فقط يه اموزش جامع و كامل ميخوام كه بعدا بات تو فيس بوك صحبت ميكنم!!!
متاسفم. نمی تونم کمکت کنم. چون این کار دیگه غیر قانونیه. قانونش وضع شد.مگه اخبار رو دنبال نمی کنی؟

نقل قول
ولي فقط در حد تست به مولا اصلا قصد استفاد از اين نوع اينترنت رو ندارم
اگه فقط در حد تست هست،.................... ام.................. خیلی  خوب باشه، هر وقت اومدم دانشگاه خبرم کن تا اکسس پویتنی که جلوی دانشگاه هست (بیمه پارسیان، اون ور خیابون) رو جلوی چشات هک کنم. اون فقط شبکه داخلی هست. اینترنت نداره که بخواهیم به قول معروف مفت خوری کنیم. ولی شیوه هر دو تا یکی هست.
خارج شده است

negar
یه دنگ از سایت به نامشه

تعداد ارسال: 923

دانشجو معماري

ديدن مشخصات
« پاسخ #17 : 16 دي 1387,ساعت 22:32:39 »

مرسي از زحماتتون آرزومند آرزوهايتان هستيم
خارج شده است

کسي که به وسيله علم خود با جهل و نادانيش پيکار کند به خوشبخت ترين بهره ، کامياب گرديده است!!
                         حضرت علي
rooly
مهمان
« پاسخ #18 : 17 دي 1387,ساعت 04:49:48 »

مرسي هر وقت بيكار بودي و اومدي   دانشگاه و حوصله شو داشتي يه مسج بيده هر جا باشم خودمو ميرسونم چون  اين قضيه واسم خيلي جالبه زمانشم زياد واسم مهم نيست چون ميدونم سرت خيلي شلوغه بخاطر همين نميخوام واسط مزاحمت فراهم بشه...
خارج شده است
بابک مهربانی
مدیر کل سایت
کاربر نیمه فعال

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #19 : 18 دي 1387,ساعت 17:56:38 »

مرسي از زحماتتون آرزومند آرزوهايتان هستيم
خیلی ممنون نگار عزیز. امیدوارم همین طور هم بشه. چون اصلا هیچ امیدی به قبولی تو کنکور 27 دی ماه ندارم !!!

مرسي هر وقت بيكار بودي و اومدي   دانشگاه و حوصله شو داشتي يه مسج بيده هر جا باشم خودمو ميرسونم چون  اين قضيه واسم خيلي جالبه زمانشم زياد واسم مهم نيست چون ميدونم سرت خيلي شلوغه بخاطر همين نميخوام واسط مزاحمت فراهم بشه...
نه اصلا این چه حرفیه... باشه هر وقت اومدم چالوس خبرت می کنم.
خارج شده است

negar
یه دنگ از سایت به نامشه

دانشجو معماري

ديدن مشخصات
« پاسخ #20 : 18 دي 1387,ساعت 23:52:54 »

خیلی ممنون نگار عزیز. امیدوارم همین طور هم بشه. چون اصلا هیچ امیدی به قبولی تو کنکور 27 دی ماه ندارم !!
آقاي مهرباني باورهامونه که آيندمونو ميسازه
خارج شده است

کسي که به وسيله علم خود با جهل و نادانيش پيکار کند به خوشبخت ترين بهره ، کامياب گرديده است!!
                         حضرت علي
بابک مهربانی
مدیر کل سایت
کاربر نیمه فعال

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #21 : 20 دي 1387,ساعت 10:01:39 »

نقل قول
آقاي مهرباني باورهامونه که آيندمونو ميسازه
این حرف رو قبول دارم، ولی برای دیگران !!! نه برای من با توجه به مشکلاتم. به سوال می کنم ممنون میشم جوابم رو بدید: منی که درس نخوندم و همش دنبال کارهای دیگه هستم، باور که هیچی ، ایمان هم داشته باشم کنکور قبول میشم، چه طوری می تونم جواب سوالات ریاضی رو پیدا کنم یا دروس تخصصی رو درست بزنم !!!!!!؟
خارج شده است

negar
یه دنگ از سایت به نامشه

دانشجو معماري

ديدن مشخصات
« پاسخ #22 : 20 دي 1387,ساعت 14:51:46 »

خب پس فقط داريد آزمايشي کنکور ميدين پوزخند
اميدوارم سال ديگه حتما قبول شين چشمک
خارج شده است

حضرت علي
بابک مهربانی
مدیر کل سایت
کاربر نیمه فعال

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #23 : 21 دي 1387,ساعت 00:58:25 »

نقل قول
خب پس فقط داريد آزمايشي کنکور ميدين
همچین آزمایشی هم نیست. شما که مثل من با این سربازی پدر کشتگی ندارید که. دارید؟

نقل قول
اميدوارم سال ديگه حتما قبول شين
مطمئن باش به سال دیگه نمی رسه.
« آخرين ويرايش: 21 دي 1387,ساعت 01:06:32 توسط بابک مهربانی » خارج شده است

rooly
مهمان
« پاسخ #24 : 21 دي 1387,ساعت 01:53:47 »

Ma ke maafi mono gereftim!
خارج شده است
بابک مهربانی
مدیر کل سایت
کاربر نیمه فعال

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #25 : 21 دي 1387,ساعت 02:02:06 »

Ma ke maafi mono gereftim!
خوب منم معافی تحصیلی دارم. ولی باید به فکرش بود. این درست نیست که کاری نکنیم بعد بگیم چون معافی دارم حالا زوده.
خارج شده است

rooly
مهمان
« پاسخ #26 : 22 دي 1387,ساعت 01:51:10 »

نه بابك جان من معاف تا اخر عمر شدم!!
بخاطر اون بيماري كليوي كه داشتم معاف شدم يعني معاف نشدم قرار كه بشم !!!
بايد بعد از  اينكه فارغالتحصيل شدم برم  گواهي پزشكيهامو نشون بدم.....
خارج شده است
بابک مهربانی
مدیر کل سایت
کاربر نیمه فعال

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #27 : 22 دي 1387,ساعت 02:34:39 »

نقل قول
نه بابك جان من معاف تا اخر عمر شدم!!
واسه گیگ های مثل من و خودت همین طوره. ما تا آخر عمرمون از زندگی معاف هستیم. تا زمانی که سلیمانی و رفیق رفقاش هستن حالا حالا ها معافیم !!!

نقل قول
بخاطر اون بيماري كليوي كه داشتم معاف شدم يعني معاف نشدم قرار كه بشم !!!
خبر نداشتم

نقل قول
بايد بعد از  اينكه فارغالتحصيل شدم برم  گواهي پزشكيهامو نشون بدم.....
فقط سریع. چون تو این مملکت گل و بلبل آقایون صبح که از خواب بیدار میشن قانون رو عوض می کنن
خارج شده است

rooly
مهمان
« پاسخ #28 : 22 دي 1387,ساعت 04:00:48 »

اره راست ميگي به قول تو بايد  سريع اقدام كنم تا  قانون جديد وضع نشده ..چون من از بچگي  بند نافمو با بد شانسي بريدن ...
ولي نميدونم چرا يه حسي ميگي كه رولي تو ميري سربازي نيمدونم با اينكه  معافيم قطعيه ولي نميدونم چرا اين حسو دارم  !!اميدوارم توحمات فانتزي بيش نباشه!!!
راستي براي سليماني برنامه هاي ويژه اي تدارك ديدم!!!!!!
من و رفيقم داريم رو موشكهاي دست ساز قصام كار ميكنيم!!!^_^خدا رو چي ديدي يه هو ديدي كارمون نتيجه داد يه  موشك بالستيك ساختيم !!!-_*
خارج شده است
بابک مهربانی
مدیر کل سایت
کاربر نیمه فعال

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #29 : 22 دي 1387,ساعت 04:10:50 »

اره راست ميگي به قول تو بايد  سريع اقدام كنم تا  قانون جديد وضع نشده ..چون من از بچگي  بند نافمو با بد شانسي بريدن ...
ولي نميدونم چرا يه حسي ميگي كه رولي تو ميري سربازي نيمدونم با اينكه  معافيم قطعيه ولي نميدونم چرا اين حسو دارم  !!اميدوارم توحمات فانتزي بيش نباشه!!!
راستي براي سليماني برنامه هاي ويژه اي تدارك ديدم!!!!!!
من و رفيقم داريم رو موشكهاي دست ساز قصام كار ميكنيم!!!^_^خدا رو چي ديدي يه هو ديدي كارمون نتيجه داد يه  موشك بالستيك ساختيم !!!-_*

چشمک
خارج شده است

صفحه: 1 [2] 3
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :